Телефони:

0878396973

                 

Как да поръчаме

Здарвейте, приятели

не че е трудно, но все пак трябва да бъде обяснено..

 Избор на продукт

Използвайки менюто вляво, разгледайте категориите с продукти. След като изберете категория, на екрана ще ви се покажат продуктите, които може да си закупите. Покупката на продукт става след като го отворите, маркирате желаното количество и натиснете бутона КУПИ. Ако не може да променяте количеството това, означава че продуктът е последен брой или с изчерпано количество. В горната част на сайта е разположена търсачка с помощта на която може да намерите желания продукт с ключова дума или пълно наименование.

 Количка 

При добавянето на продукти в количката е нужно да кликнете на бутона “количка”, за да бъдете пренасочени към страницата на своята количка за пазаруване. Там можете да разгледате списъка с избрани продукти, да добавяте или премахвате количества, да премахвате един или повече продукти. За да завършите вашата поръчка в полетата под избраните от вас продукти въведете: две имена, телефон за връзка и адрес за доставка. Като кликнете на бутона "Покажи адресите на Еконт" може да видите най-удобния за вас адрес и да го напишете в полето за адрес.

След като завършите вашата поръчка човек от нашия екип ще се свърже с вас за консултация относно цветове и потвърждаване на поръчката. 

Вид плащане

За момента плащането се извършва единствено с наложен платеж на куриера.

Доставка

Доставката се осъществява с куриер от фирма "Еконт" и може да бъде: до адрес или до офис.

Важно !!! В момента разполагаме само с онлайн магазин. Изпращането на поръчки се осъществява в рамките на 5 работни дни.

Поздрави екип "Fun4you.bg"